пропонує своїм клієнтам варіанти оплати та доставки замовлення:

Оплата замовлення здійснюється:

  • На Рахунок ПриватБанку (після підтвердження замовлення клієнту буде надіслано смс з сумою та реквізитами для оплати). Після оплати просимо повідомити в зручний для вас спосіб.
  • На Рахунок MONOBANK (після підтвердження замовлення клієнту буде надіслано смс з сумою та реквізитами для оплати). Після оплати просимо повідомити в зручний для вас спосіб
  • Післяплата (Оплата при отриманні на  відділенні Укрпошти, Нової пошти, Rozetka -  після отримання та перевірки відправлення. ПОКУПЕЦЬ сплачує за доставку. Комісія за переказ Новою поштою - 20 грн + 2% від суми замовлення, Укрпоштою 10 грн + 2% від суми замовлення, Rozetka - 15 грн +1,5% від суми замовлення)
  • Готівкою - при отриманні замовлення у точці Самовивозу


Доставка замовлення здійснюється:

Самовивіз - м. Львів, вул. Гетьмана Мазепи, буд. 20, 2 поверх, каб. №5

  • УкрПошта Експрес https://ukrposhta.ua/ доставка здійснюється до 5 робочих дня (залежно від регіону).  Доставку Накладного платежу оплачує покупець після отримання та перевірки відправлення - 10 грн +2% від суми замовлення.
  • Нова Пошта https://novaposhta.ua/ доставка здійснюється на протязі 1-2 днів (в залежності від регіону). Доставку Накладного платежу оплачує покупець після отримання та перевірки відправлення. 20 грн +2% від суми замовлення.
  • Нова Пошта Поштомат https://novaposhta.ua/ доставка здійснюється на протязі 1-2 днів (в залежності від регіону). Доставку Накладного платежу оплачує покупець після отримання та перевірки відправлення. 20 грн + 2% від суми замовлення. 
  • Rozetka (точка видачі)доставка здійснюється на протязі 3-5 днів (в залежності від регіону) Доставку Накладного платежу оплачує покупець після отримання та перевірки відправлення 15 грн + 1.5 % від суми замовлення. Безкоштовна доставка від суми замовлення 400 грн.

!!! Просимо при отриманні відправлення перевіряти посилку, при виникненні будь яких запитань звертатися за контактами до інтернет магазину !!!

Приємних Вам покупок та задоволення від користування продукцією)))